-
logo
Menu

 

Home
   
Producten
Catalogi
Project v/d maand
Beurzen
Trainingstruck
Track & Trace
Vacatures
Nieuwsbrief
Contact
www.roxtec.com

 


Roxtec BV
Galvanistraat 10
3846 AT Harderwijk

Postbus 411
3840 AK Harderwijk

T 0341 - 426 395
F 0341 - 426 276


Meer Roxtec:
Waterdicht doorvoer systeem
Rubber afdichting
Muurdoorvoering
Kabels doorvoeren
Doorvoer systemen
Brandwerend afdichten
Brandveilige doorvoering
Leidingdoorvoeringen
Gasdichte doorvoeringen
Buisdoorvoeringen

roxtec products
  • Betrouwbaar
  • Kwalitatief hoogstaand
  • Advies op maat
  • Uitstekende service

Brandwerende doorvoeringen

Voor brandwerende doorvoeringen, ook wel een brandwerend doorvoersysteem genoemd, is Roxtec de juiste leverancier en adviseur. Zo’n systeem voor doorvoer is niet alleen brandwerend, het is ook nog water- en gasdicht. Roxtec is door zijn jarenlange ervaring op het gebied van brandwerende doorvoeringen in staat om op lokaal niveau klantgerichte oplossingen te leveren. Ook zet Roxtec service, kwaliteit en het geven van ondersteuning hoog op zijn lijstje. Voor professioneel advies en prettige voorwaarden omtrent levering, komt u dus langs bij Roxtec.

Brandwerende doorvoeringen (ofwel een brandwerend doorvoersysteem) van de specialist

Een systeem voor doorvoer dat tevens brandwerend is, wordt aangeduid met de term brandwerende doorvoering of brandwerend doorvoersysteem. Het brandwerend doorvoersysteem van Roxtec is gebaseerd op multi-diameter technologie. Dit houdt in dat u met ons systeem maar een klein aantal componenten nodig hebt en toch een groot aantal diameters aan kabels, leidingen en buizen door kunt voeren. Dit heeft voordelen op verschillende gebieden:

  • Engineering;
  • Werkvoorbereiding;
  • Inkoop;
  • Montage;
  • Handling.

Verder is het mogelijk met deze multi-diameter technologie toleranties in kabels en buizen op te vangen. Ook zijn onze brandwerende doorvoeringen mechanisch stabiel: de doorvoer van het brandwerend systeem fixeert de kabel, leiding of buis en dient tevens als trekontlasting.

Toepassingen van een systeem voor doorvoer dat brandwerend, waterdicht en gasdicht is

Onze brandwerende doorvoeringen worden gebruikt in de scheepvaart, industrie, offshore, petrochemische bedrijven, telecom, utiliteit, en spoorwegen. Roxtec is de beste keuze voor onze afnemers; dankzij onze goede kwaliteit en omdat wij veel van onze producten uit voorraad kunnen leveren. Wanneer u wilt weten hoe ons brandwerend doorvoersysteem er in de praktijk uitziet en in welke segmenten u ons product terug kunt vinden, kunt u natuurlijk een kijkje nemen op onze website. Daar vindt u meer informatie over en foto’s van de projecten die wij eerder hebben uitgevoerd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen? Dat is de vraag die wij onszelf bij Roxtec continu stellen. Wij willen u als klant te allen tijde goed kunnen helpen met het juiste advies en de juiste producten die volledig aansluiten bij uw situatie. Wilt u meer informatie over onze producten, dan kunt u zich bijvoorbeeld inschrijven voor onze nieuwsbrief, die eens per kwartaal verschijnt. Maar wij kunnen u ook telefonisch te woord staan, bijvoorbeeld over onze brandwerende doorvoeringen. Aarzel niet en neem eens contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0341 - 426 395. Onze medewerkers helpen u graag verder!Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht
Copyright 2010-2018, Roxtec. All Rights Reserved.