-
logo
Menu

 

Home
   
Producten
Catalogi
Project v/d maand
Beurzen
Trainingstruck
Track & Trace
Vacatures
Nieuwsbrief
Contact
www.roxtec.com

 


Roxtec BV
Galvanistraat 10
3846 AT Harderwijk

Postbus 411
3840 AK Harderwijk

T 0341 - 426 395
F 0341 - 426 276


Meer Roxtec:
Brandwerend afdichten
Brandveilige doorvoering
Leidingdoorvoeringen
Gasdichte doorvoeringen
Buisdoorvoeringen
Waterdicht doorvoer systeem
Rubber afdichting
Muurdoorvoering
Kabels doorvoeren
Doorvoer systemen

roxtec products
  • Betrouwbaar
  • Kwalitatief hoogstaand
  • Advies op maat
  • Uitstekende service

Cable transit

Roxtec is uw adviseur en leverancier wanneer u een water- en gasdichte cable transit zoekt. Roxtec is leverancier van allerlei soorten water- en gasdichte multi-diameter cable transits, die tevens brandwerend zijn. Onze cable transits zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit, iets dat hoog in het vaandel staat bij Roxtec. Neem eens een kijkje op onze website of neem contact met ons op!

Het gebruik van een cable transit biedt diverse voordelen

Het gemak van onze cable transit zit hem in onze multi-diameter technologie, die wij toepassen op al onze producten. Dit maakt het mogelijk met weinig componenten diverse soorten kabels en leidingen (van verschillende diameters) door te voeren. Dit biedt diverse voordelen wanneer het gaat om werkvoorbereiding, engineering, montage, inkoop en warehousing. Ook is het mogelijk met deze multi-diameter cable transit toleranties in kabels en buizen op te vangen. Verder is een Roxtec cable transit mechanisch stabiel. Dit betekent dat de doorvoer de kabel of leiding fixeert en dat het tevens dient als trekontlasting. Roxtec producten worden gebruikt in de petrochemische bedrijven, industrie, scheepvaart, telecom, offshore, utiliteit, spoorwegen en OEM. Omdat wij veel van onze producten uit voorraad kunnen leveren en dankzij onze goede kwaliteit is een doorvoersysteem van Roxtec een zeer goede keuze.

Bekijk onze eerdere projecten op onze website

Wanneer u wilt weten hoe onze cable transit er in de praktijk uitziet en in welke segmenten u ons product terug kunt vinden, kunt u een kijkje nemen bij de projecten van de maand op onze website. Ook is het mogelijk een catalogus aan te vragen. Wilt u ons liever bellen? Dat kan! Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer: 0341 - 426 395.Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht
Copyright 2010-2018, Roxtec. All Rights Reserved.