-
logo
Menu

 

Home
   
Producten
Catalogi
Project v/d maand
Beurzen
Trainingstruck
Track & Trace
Vacatures
Nieuwsbrief
Contact
www.roxtec.com

 


Roxtec BV
Galvanistraat 10
3846 AT Harderwijk

Postbus 411
3840 AK Harderwijk

T 0341 - 426 395
F 0341 - 426 276


Meer Roxtec:
Buisdoorvoeringen
Waterdicht doorvoer systeem
Rubber afdichting
Muurdoorvoering
Kabels doorvoeren
Doorvoer systemen
Brandwerend afdichten
Brandveilige doorvoering
Leidingdoorvoeringen
Gasdichte doorvoeringen

roxtec products
  • Betrouwbaar
  • Kwalitatief hoogstaand
  • Advies op maat
  • Uitstekende service

Doorvoertechnieken

Als het gaat om doorvoertechnieken, is Roxtec uw partner. Roxtec is adviseur en leverancier van multi-diameter doorvoertechnieken die brandwerend, water- en gasdicht zijn. Roxtec beschikt over een marktleidende positie. Daardoor is Roxtec in staat op lokaal niveau klantgerichte oplossingen te leveren. Bent u geïnteresseerd in doorvoer techniek? Neem dan contact op met Roxtec.

Doorvoertechnieken aan de hand van de multi-diameter technologie

De doorvoer techniek van Roxtec is gebaseerd op multi-diameter technologie. Maar wat houdt dat precies in en wat voor voordelen biedt het? Met de multi-diameter technologie kan men kabels en leidingen van verschillende diameters doorvoeren met een klein aantal componenten. Dit heeft voordelen voor:

  • Handling;
  • Inkoop;
  • Engineering;
  • Montage;
  • Werkvoorbereiding.

Verder is het mogelijk met deze multi-diameter technologie toleranties in kabels en buizen op te vangen. De kabel of leiding werkt als trekontlasting doordat de doorvoer de kabel of leiding fixeert. Dit maakt een doorvoer techniek van Roxtec mechanisch stabiel.

Waarom kiezen voor Roxtec?

Roxtec producten worden onder andere gebruikt in de industrie, scheepvaart, spoorwegen en telecom. Kiest u voor Roxtec, dan profiteert u van goede kwaliteit en een snelle levering, want wij kunnen veel producten uit voorraad leveren. Maar u kiest ook voor uitstekende service. Wij voorzien u namelijk altijd van professioneel advies, zodat u de juiste keuze kunt maken voor een product dat volledig aansluit bij uw situatie. Dat is de service van een echte specialist! Wenst u meer informatie, bijvoorbeeld over doorvoer techniek? Neem dan contact met ons op via 0341 - 426 395. Wij zullen u dan zo goed mogelijk informeren over onze doorvoertechnieken. Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht
Copyright 2010-2018, Roxtec. All Rights Reserved.