-
logo
Menu

 

Home
   
Producten
Catalogi
Project v/d maand
Beurzen
Trainingstruck
Track & Trace
Vacatures
Nieuwsbrief
Contact
www.roxtec.com

 


Roxtec BV
Galvanistraat 10
3846 AT Harderwijk

Postbus 411
3840 AK Harderwijk

T 0341 - 426 395
F 0341 - 426 276


Meer Roxtec:
Doorvoer systemen
Brandwerend afdichten
Brandveilige doorvoering
Leidingdoorvoeringen
Gasdichte doorvoeringen
Buisdoorvoeringen
Waterdicht doorvoer systeem
Rubber afdichting
Muurdoorvoering
Kabels doorvoeren

roxtec products
  • Betrouwbaar
  • Kwalitatief hoogstaand
  • Advies op maat
  • Uitstekende service

Kabel doorvoeringen

Voor kabel doorvoeringen die zowel brandwerend als waterdicht en gasdicht zijn, bent u bij Roxtec aan het juiste adres. Roxtec is namelijk dé adviseur en leverancier van multi-diameter kabel doorvoeringen. Hoewel wij wereldwijd een marktleidende positie hebben, kunnen wij ook op lokaal niveau specifieke oplossingen leveren.

Kabel doorvoeringen van uitstekende kwaliteit

Bij Roxtec leveren we uitsluitend producten van uitstekende kwaliteit. Maar dat is niet alles. Onze producten, zoals de kabel doorvoeringen, zijn ook nog eens eenvoudig te monteren. Dit is te danken aan onze multi-diameter technologie. De technologie maakt het mogelijk om met een weinig componenten kabels van verschillende omvang door te voeren. Dit heeft voordelen qua engineering, werkvoorbereiding, inkoop, montage en handling. Eventuele toleranties in de buizen worden opgevangen door onze multi-diameter technologie. Tenslotte is de Roxtec kabel doorvoering mechanisch stabiel: de doorvoer fixeert de kabel.

Service, kwaliteit en ondersteuning

Roxtec staat voorop als het gaat om service, kwaliteit en het geven van de juiste ondersteuning. Wij leveren veel producten uit voorraad. Roxtec producten worden o.a. gebruikt in veel industriële projecten, op diverse petrochemische platforms, de scheepvaart en door de bekende namen in de telecom en railbedrijven. Voor kabel doorvoeringen moet u dus bij Roxtec zijn. Wilt u meer informatie? Voor persoonlijk contact met onze verkoopafdeling kunt u bellen met nummer 0341 - 426 395.



Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht




Copyright 2010-2018, Roxtec. All Rights Reserved.