-
logo
Menu

 

Home
   
Producten
Catalogi
Project v/d maand
Beurzen
Trainingstruck
Track & Trace
Vacatures
Nieuwsbrief
Contact
www.roxtec.com

 


Roxtec BV
Galvanistraat 10
3846 AT Harderwijk

Postbus 411
3840 AK Harderwijk

T 0341 - 426 395
F 0341 - 426 276


Meer Roxtec:
Muurdoorvoering
Kabels doorvoeren
Doorvoer systemen
Brandwerend afdichten
Brandveilige doorvoering
Leidingdoorvoeringen
Gasdichte doorvoeringen
Buisdoorvoeringen
Waterdicht doorvoer systeem
Rubber afdichting

roxtec products
  • Betrouwbaar
  • Kwalitatief hoogstaand
  • Advies op maat
  • Uitstekende service

Pipe transit

Voor een multi-diameter pipe transit moet u bij een specialist als Roxtec zijn. Roxtec is namelijk adviseur en leverancier van diverse multi-diameter doorvoeringen die brandwerend, waterdicht en gasdicht zijn. Op lokaal niveau leveren wij specifieke oplossingen, door onze marktleidende positie wereldwijd. Service, ondersteuning en kwaliteit zijn onze belangrijkste eisen en doelen.

Eenvoudige montage van pipe transit van Roxtec

Wilt u een pipe transit monteren? Dan is het fijn om te weten dat de pipe transits van Roxtec zeer gemakkelijk te monteren zijn. Dit komt door de multi-diameter technologie. Deze technologie maakt het mogelijk om met een klein aantal componenten, buizen of leidingen van verschillende diameters door te voeren. Dat biedt verschillende voordelen voor diverse werkprocessen, zoals engineering, werkvoorbereiding, inkoop, montage en opslag. Eventuele toleranties in de buizen worden opgevangen door onze multi-diameter technologie. Tenslotte is de Roxtec pipe transit mechanisch stabiel: de doorvoer fixeert de buis.

Producten voor diverse sectoren

De producten van Roxtec kunnen in verschillende sectoren worden gebruikt. Zo wordt een pipe transit onder andere gebruikt in OEM, spoorwegen, utiliteit, telecom, petrochemische bedrijven, offshore, scheepvaart en industrie. Indien u meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen. Roxtec is te bereiken via het volgende telefoonnummer: 0341 - 426 395.Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht
Copyright 2010-2018, Roxtec. All Rights Reserved.